ABD- En marxa la campanya ‘Dona dignitat’ per cobrir necessitats bàsiques de 550 dones

Notícies

Inici » ABD- En marxa la campanya ‘Dona dignitat’ per cobrir necessitats bàsiques de 550 dones

ABD- En marxa la campanya 'Dona dignitat' per poder cobrir les necessitats bàsiques de de 550 dones
22/12/2022

L’objectiu és recollir 8000 euros i poder cobrir durant un mes les necessitats bàsiques de roba interior i productes d’higiene i salut de 550 dones usuàries de diversos programes i serveis de l’entitat

L’acció, que compta amb el testimoni de diverses dones, reivindica el seu dret a accedir a necessitats bàsiques que els permetin tenir una vida digna i millorar la seva qualitat de vida

22 desembre 2022- Notícia de l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD

T’imagines no poder disposar de productes per a la menstruació? O no tenir roba interior per a canviar-te cada dia? T’imagines no disposar d’un espai privat on canviar-te quan tens la regla?

Aquest és el cas de la Noelia, la Carmen, la Montse, l’Eva o l’Emilia i de moltes de les més de 6.000 dones que vuen al carrer, segons l’INE, i que conviuen cada dia amb aquesta realitat.

Per aquest motiu, des de l‘Associació Benestar i Desenvolupament ABD acabem l’any posant en marxa la campanya ‘Dona Dignitat‘, que té l’objectiu d’aconseguir 8.000 euros per adquirir roba interior nova i productes d’higiene i de salut bàsics per a 550 dones usuàries de diferents programes i serveis de l’entitat que es troben en una situació d’extrema vulnerabilitat.

Sigui per l’elevat preu d’aquests productes bàsics, per la impossibilitat d’obtenir-ne suficients o adequats per a totes les dones en recursos d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat o per les dificultats de rentar i tenir cura de la roba, moltes dones veuen negat el seu dret a la salut i a una higiene personal digna.

Reivindiquem el dret de les dones a accedir a necessitats bàsiques que els permetin tenir una vida digna i millorar la seva qualitat de vida. Per justícia social i per dignitat.

Parlen les dones
Cinc dones expliquen en primera persona les dificultats per accedir a aquests productes bàsics i les seves estratègies per mantenir una vida digna.

 

Podeu llegir la resta de l’article i tenir més informació  a ABD

Facebook
Twitter
LinkedIn