Altres edicions

Inici » Altres edicions

Somriu per la infància és la festa que organitza FEDAIA des de 2013 a PortAventura Park,  amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat de la necessitat d’avançar en els drets de la infància i garantir la igualtat d’oportunitats, i de donar a conèixer l’existència a Catalunya d’entitats socials que treballen amb la infància, adolescència, joventut i les seves famílies que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social.

Edició 2019

Edició 2018

Edició 2017

Edició 2016

Edició 2015

SOMRIU PER LA INFÀNCIA A PORTAVENTURA

Dissabte 9 de novembre vam passar un dia divertit i solidari a PortAventura World, a la 7ª edició de la festa Somriu per la Infància que organitza FEDAIA, en la que celebrarem el 30 aniversari de la Convenció dels Drets de la Infància.

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat de la necessitat de garantir la igualtat d’oportunitats dels infants, i donar a conèixer l’existència a Catalunya d’entitats socials que treballen amb infants en situació de vulnerabilitat social, celebrem aquesta festa plena d’activitats i sorpreses. Festa en solidaritat amb la infància que podran gaudir tot els infants, adolescents, joves i famílies, sota l’element que els uneix, el “Somriure”, independentment de la seva situació socioeconòmica i familiar.

Agraïments especials a la Fundació PortAventura per la confiança dipositada en la federació i la seva col·laboració en totes les edicions, sense la qual aquesta festa no seria possible. El nostre reconeixement també als col·laboradors de luxe amb els que comptem: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies – Obra Social “la Caixa”-  Voluntaris de “la Caixa” – Diputació de Tarragona – Transport oficial Rodalies RENFE – Cadena Ser Catalunya

NOTÍCIA DE LA FESTA

Oops! You did not select any post from settings.

CONCURS SOMRIU I GUANYA UNA NIT A PORTAVENTURA WORLD!

La persona guanyadora del concurs ha sigut Ismael el Araby, moltes felicitats Isma!!!
 
I moltes gràcies a tothom que va participar al concurs, ajudant així en la difusió de la Festa i de la solidaritat

COM PUC COL·LABORAR AMB “SOMRIU PER LA INFÀNCIA”?

Ens ajudes a dibuixar somriures?

 
Ets una empresa socialment responsable? Vols compartir somriures? Et vols sumar a la festa Somriu Per la Infància d’enguany?
 
Ara tens l’oportunitat de col·laborar amb un esdeveniment molt especial. Vols saber com pots col·laborar en la propera edició de la Festa?

CONTACTA

 

Linkedin

fedaia@fedaia.org

Twitter

@FEDAIA
#25ForumFEDAIA

Telèfon

933 367 265

E-correu

fedaia@fedaia.org