Organització

Inici » Qui som » Organització

Assemblea

L’Assemblea General és l’òrgan sobirà de la Federació.

Integrada per les representants legals de les entitats membre, decideixen per majoria els assumptes que els són competència.

Junta directiva

Proclamada al 8/04/19

Elisenda Xifre
Presidència ELISENDA XIFRE CAMPS Suara Cooperativa
Veure CV

Sra. ELISENDA XIFRE CAMPS

Llicenciada en Psicologia per la UAB i Educadora Social habilitada. Especialitzada en educació social amb persones amb discapacitat, amb addiccions, infants i joves en situació de risc i en situació de tutela.

PILAR NÚÑEZ NERÍN Intress
Veure CV

Sra. PILAR NÚÑEZ NERÍN

Formació en Treball Social a l’Escola Universitària de Treball Social de Barcelona. Terapeuta Familiar. Docent a l’escola de Treball Social ICESB i URL. Especialitzada en l’àmbit d’infància i famílies amb dinàmiques de violència també en l’àmbit de la administració publica.

web_fedaia_marta_montoya-150x150
MARTA MONTOYA Eduvic
Veure CV

Sr. JOAN MUNTANÉ SEUBA

Professor i educador social. Consultor docent a la UOC en el grau d’Educació Social. Especialitzat en treball amb infància en risc en l’àmbit residencial.

Joan Muntané
JOAN MUNTANÉ SEUBA Drecera
Veure CV

Sr. JOAN MUNTANÉ SEUBA

Professor i educador social. Consultor docent a la UOC en el grau d’Educació Social. Especialitzat en treball amb infància en risc en l’àmbit residencial.

M. Dolores Rodriguez Fundació Idea
Veure CV

Presindenta de la Fundació Idea, membre de la Junta d’ECAS i Co-presidenta de la Plataforma Vàlua d’entitats de Sabadell. Llicenciada en Infermeria a la Universitat de Vigo i educadora social. Especialitzada en el tercer sector, en l’àmbit socioeducatiu i residencial.

Daniel Julià Reir
Veure CV

Director General de la fundació REIR , llicenciat en Història i educador social. Docent en matèries d’emprenedoria social, gestió d’entitats socials, innovació social i captació de fons.

Marta García ISOM
Veure CV

Llicenciada en Pedagogia terapéutica per la UB i Logopèdia per la UAB. Educadora social habilitada. Sòcia fundadora, Presindeta i Directora Tècnica d’ISOM SCCL i presidenta de la Fundació Summae.

 

Antoni Martínez AEMA
Veure CV

Diplomat en Relacions Laborals per la UB, vincula a l’àmbit educatiu i social.  Fundador de l’Associació Educativa Meritxell Adán, actual cooperativa AEMA. Participació en la direcció de la cooperativa Grupdem

Javier Martínez FASI
Veure CV

Director General de FASI i gerent de la Fundació Infància i Família, està llicenciat en Enginyeria Industrial i EMPA a Esade. Especialitzat en direcció i gestió, estratègia, lobbying i Innovació. Coordinador de la Comissió d’Innovació de FEDAIA

Núria Cruz Associació Prosec
Veure CV

Llicenciada en Psicologia Educacional i mestra d’Educació Primària. Especialitzada en l’àmbit educatiu i social. Coordinadora de les Unitats d’Escolarització Compartida (UEC)  i responsable de diferents projectes educatius i socials dins l’entitat Prosec. 

Ricard Rodríguez Fundació MAIN
Veure CV

Treballador social i habilitat com educador social. Director de la Fundació MAIN i copresident de la Plataforma Vàlua que acull les entitats del Tercer Sector de Sabadell i coordinador de la comissió de UEC de FEDAIA

Eva Ezcurra Fundació CHM Salut Mental
Veure CV

Llicenciada en Psicologia per la UB, acreditada com Psicòloga general sanitària, psicoterapeuta familiar i de parella acreditada per la FEATF, especialista en traumaterapia sistèmica infanto juvenil, Psicoterapeuta grupoanalista.

M. Carmen Olaya Associació Saó Prat
Veure CV

Llicenciada en Ciències Econòmiques i empresarials per la UB. Lideratge i acompanyament de l’equip humà de SaóPrat, de l’associació i de l’empresa d’inserció.

Comissions i grups de treball

COMISSIÓ ICIFS-ACOLLIMENTS FAMILIARS

Coordinada per Mercè Castañé i Adela Anglès

Espai de treball de les entitats que gestionen serveis d’Acolliment Familiar, on es treballen i es debaten aspectes tècnics i econòmics dels serveis

COMISSIÓ ICIFS-SERVEIS PREADOPTIUS

Coordinada per Pau Cerdan i Encarna Martín

Espai de treball on les entitats treballen entorn les consideracions tècniques dels serveis de Pre Adoptius.

COMISSIÓ CENTRES RESIDENCIALS

Coordinada per Luis Suárez i Montse Torredeflot

Espai de treball on les entitats que gestionen Serveis D’Acolliment Residencial, debaten, treballen i consensuen aspectes tècnics i de model.

COMISSIÓ CENTRES OBERTS

Coordinada per Pep Prats i Joan Antoja

Espai de treball on les entitats amb Centres Oberts treballen en la generació de discurs i incidència i en la generació de formacions i jornades d’interès per el col·lectiu dels Centres Oberts.

COMISSIÓ JOVES MIGRANTS

Coordinada per Marta García i Jordi Quer

Espai de treball on es treballa principalment entorn als aspectes tècnics de model i  d’intervenció, espai que dota de contingut la presencia de FEDAIA en la Intracomissió de Joves Migrants de l’Aliança ECAS-FEDAIA-FEPA.

COMISSIÓ UECS

Coordinada per Ricard Rodríguez

Espai de treball i de trobada de les entitats de la federació que gestionen serveis UECS, on es treballa en dos àmbits: l’àmbit d’incidència i defensa de model i l’àmbit tècnic. 

GRUP MOTOR MODEL SIS

Coordinat per Juanma Cabrera i Carme Calafat

Espai de treball on es vehiculen totes les accions estratègiques entorn el Model SIS, tant a nivell d’administració, com de generació de discurs i Model FEDAIA.

COMISSIÓ INNOVACIÓ SOCIAL

Coordinada per Javier Martínez i Pilar Polo

Espai de treball transversal amb l’objectiu de  incorporar processos vinculats a la innovació social donant resposta i solucions des de la transformació social a reptes socials.

COMISSIÓ GÈNERE

Coordinada per Erika Domínguez i Carme Calafat

Espai de treball transversal amb l’objectiu d’incorporar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la federació

Equip tècnic

sonia-martinez
Sònia Martínez Direcció, referent eix incidència i governança
smartinez@fedaia.org
eva-gonzalez
Eva González Referent eix enfortiment, comissions i eixos transversals
egonzalez@fedaia.org
web_fana-solana
Ana Solana Referent eix enfortiment, serveis a les entitats
asolana@fedaia.org
Carmelita Lapadula Àmbit Coneixement i suport Coord. de Ciutat (CaixaProInfància)
clapadula@fedaia.org

Comunicació

Nuka Comunicació Meritxell Recoder i Joan Julibert
premsa@fedaia.org nuka@nukacomunicacio.com
Xarxes socials Jaume Borràs
premsa@fedaia.org festeveurexs@gmail.com