Centre de Formació i Prevenció – El Conseller de Drets Socials visita la seu del CFP

Notícies

Inici » Centre de Formació i Prevenció – El Conseller de Drets Socials visita la seu del CFP

El conseller de Drets Socials visita la seu del CFP
19/05/2023

19/05/2023  Notícia publicada per  CFP-Centre de Formació i Prevenció

El passat dimarts ens va visitar l’Honorable Senyor Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Una visita iniciativa del Sr. Quim Fernández, mataroní vinculat amb la política des d’ençà i actualment alcaldable, que va assistir a la trobada amb part del seu equip.

Com a entitat sempre és interessant poder conversar i compartir inquietuds amb persones que estan al capdavant de les institucions de les que som proveïdors de serveis. També exposar la nostra realitat, fer demandes concretes que puguin millorar-la i oferir els nostres serveis perquè puguin cobrir altres necessitats que puguin sorgir a persones dels col·lectius que atenem.

En Jaume Clupés, Director General del CFP, i els Caps de diverses àrees de l’entitat, vam explicar als presents el conjunt de serveis dels que disposem i la nostra manera de treballar: transversal, integral i posant el focus en la vessant comunitària.

El Pla de millora del sistema de protecció a la infància i la necessitat de posar a l’agenda política la pobresa infantil van ser dues temàtiques que vam tractar amb profunditat. També, el paper de les famílies acollidores i la realitat de que culturalment no és un rol molt establert.

Així mateix, vam abordar qüestions com la necessitat de revisar la qualitat de l’atenció al Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar  (PSALL) i de millorar l’estructura perquè la continuïtat assistencial sigui més completa. La necessitat de promocionar els Clubs Socials i els serveis Prelaborals, així com de millorar els Convenis col·lectius també van ser objectes de conversa.

En paraules del Conseller “Estem defensant que el millor és anar al model de concertació”, un camí amb el que coincidim totalment.

Amb tot, va ser una estona molt enriquidora. La creació de sinergies i l’intercanvi d’opinions i propostes entre l’administració pública i les entitats és el motor per continuar millorant l’atenció a persones. Des d’aquí volem mostrar el nostre agraïment a Carles Campuzano per l’estona compartida i a Quim Fernández per fer-ho possible.

Facebook
Twitter
LinkedIn