Fundació Barça- Presentació del projecte JOVES FUTUR +

Notícies

Inici » Fundació Barça- Presentació del projecte JOVES FUTUR +

Presentació del projecte JOVES FUTUR + de la Fundació FC Barcelona i la Fundació “la Caixa” a les entitats socials
03/06/2022

Aquestes entitats participaran activament en la reinserció social i laboral d’un centenar de persones joves extutelades que s’acolliran al programa

3 juny 2022- Nota de  premsa de Fundació Barça

El passat 1 de juny es va presentar a les entitats socials el projecte JOVES FUTUR +, que la Fundació FC Barcelona ha posat en marxa amb el suport de la Fundació “la Caixa” per afavorir la inserció social i laboral de joves extutelats. 

Es tracta de persones que en complir la majoria d’edat es troben amb una situació de major vulnerabilitat, després de perdre la tutela de la Generalitat a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), per la qual cosa es veuen obligats a emancipar-se sense suport familiar. 

Les dues entitats col·laboren en un projecte que té com a objectiu la formació sociolaboral, l’acompanyament i el suport psicosocial d’aquest col·lectiu de persones entre 18 i 25 anys. El total de beneficiaris del projecte serà de 100 joves per any, derivats de diferents entitats socials arreu del territori, que van ser convidades a l’acte d’ahir.

Accions del projecte

L’acte va comptar amb la presència de la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona, i d’Ester Cabanes, directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya, que van fer una introducció i explicació sobre les accions del projecte. 

Així mateix, també hi van assistir Alexis Serra, secretari d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya, Maria Teresa San Miguel, cap de l’Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats (ASJTET) de la Direcció General d´Atenció a la Infància i Adolescència, així com diferents representants d’institucions com la Federación de Entidades con Proyectos y Pisos Compartidos (FEPA) i el Consorci de Serveis Socials de Barcelona.

Podeu continuar llegint la notícia a Fundació Barça.

Facebook
Twitter
LinkedIn