FUNDACIÓ IRES: #ConnectemOportunitats

Notícies

Inici » FUNDACIÓ IRES: #ConnectemOportunitats

FUNDACIÓ IRES: #ConnectemOportunitats
17/04/2020 - Notícia de migranodearena
migranodearena

El confinament per causa del COVID-19 està ajudant a reduir la corba de contagi, la responsabilitat de tothom alhora de quedar-nos a casa permetrà que sortim d’aquesta crisi sanitària. Però, malauradament, aquest confinament ha posat de manifest de forma més evident les desigualtats socials entre els més vulnerables, i amb més intensitat entre infants i joves.

A partir del 14 d’abril es reprenen les classes de manera virtual, però no totes les famílies tenen la mateixa oportunitat de què els seus fills i filles puguin fer un seguiment escolar telemàtic de qualitat.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ja ha anunciat que entre el 10 i el 15% dels i les alumnes a Catalunya no disposen d’accés a recursos tecnològics ni connexió a internet a les seves llars. Aquesta realitat posa en evidència la desigualtat d’oportunitats i fa trontollar un dels principals drets de la infància: l’accés a una educació universal, integradora i equitativa.

Per aquest motiu, des de la 22@Network volem lluitar contra l’escletxa digital que afecta a moltes famílies vulnerables fent arribar els recursos tecnològics necessaris per a garantir l’educació de tots els infants i joves que atenen a la Fundació IRES.

Facebook
Twitter
LinkedIn