#Infància Respon: primera campanya a TikTok, Twitch i Instagram per arribar al públic adolescent i jove

Notícies

Inici » #Infància Respon: primera campanya a TikTok, Twitch i Instagram per arribar al públic adolescent i jove

La Generalitat s'anuncia per primera vegada a TikTok, Twitch i els 'reels' d'Instagram amb una campanya d'Infància Respon
06/04/2022

Nota de premsa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

 
Drets Socials es proposa arribar directament al públic adolescent i jove amb un vídeo sobre el servei de denúncia del maltractament infantil
És la primera vegada que TikTok accepta publicitat en català


Un servei del Departament de Drets Socials, Infància Respon, protagonitza la primera campanya que la Generalitat ha pensat i dissenyat per difondre a la xarxa social TikTok i a la plataforma de streaming Twitch per tal d’arribar al públic adolescent i jove. També arribarà als reels d’Instagram (la Generalitat ja s’havia anunciat en aquesta xarxa, però no en aquest nou format d’històries breus).

Infància Respon és un servei públic d’atenció telefònica gratuït que té l’objectiu de prevenir i detectar els maltractaments d’infants i adolescents, posant especial atenció en els casos d’assetjament a les escoles, ciberassetjament, violència masclista en adolescents i abusos sexuals. El servei està gestionat per la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència, que és l’encarregada d’activar els protocols que corresponguin -posant-se en contacte amb altres agents, quan calgui, del sistema de salut, educatiu, de justícia, Mossos- i de mobilitzar l’equip que pertoqui. S’activa mitjançant el telèfon 116 111.

La campanya (amb el hashtag #InfànciaRespon) consisteix en un vídeo de 56 segons de durada, que té versió en català i en castellà i està adaptat a les característiques formals de TikTok, Instagram, Twitch i Youtube. S’han triat aquest format i aquests canals de difusió com els més adequats per arribar al públic adolescent i jove, en tant que possibles víctimes d’algun tipus de violència, però també en tant que coneixedors de situacions de maltractament en el seu entorn familiar o d’amistats. Aquesta és la primera vegada que TikTok accepta publicitat en català, un idioma que no era present als anuncis d’aquesta xarxa.

Podeu veure el vídeo i llegir més a Drets Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn