Les entitats de FEDAIA celebren Sant Jordi

Notícies

Inici » Les entitats de FEDAIA celebren Sant Jordi

Les entitats de FEDAIA celebren Sant Jordi
21/04/2023

Les entitats celebren Sant Jordi i ho fan amb diverses iniciatives solidàries per sumar a la celebració el compromís amb les persones en situació de vulnerabilitat. 

Com l’Associació In Via, que aprofitant la jornada de portes obertes de l’ajuntament de Barcelona ha iniciat la campanya “Per Santa Jordina, vine a buscar la teva rosa solidària contra la violència masclista”. S’instal·laran davant les portes de l’ajuntament de Barcelona de 10 del matí a 8 del vespre.

També hi serà ABD, oferint productes fets a mà per a les persones usuàries de la Casa d’Acollida per a persones que viuen amb el VIH (CAMS) i del CAS Baluard a la Rambla del Raval.

Hi seran de 10 del matí a 8 del vespre a l’Ajuntament i des de les 11 a les 7 del vespre a la Rambla del Raval.

La Fundació IRES ha engegat la campanya #UnaRosaPerUnaCausa adreçada a empreses perquè regalin roses solidàries que permetin donar suport als projectes d’acompanyament de la Fundació per a famílies en situacions de vulnerabilitat.

El dia de Sant Jordi les trobareu al  Majestic Hotel & Spa, al Passeig de Gràcia, 68 des de les 10del matí.

I la Fundació Comtal torna a fer la campanya solidària de Sant Jordi #UnaRosaUnaOportunitat, que recaptarà fons a través de la venda de roses destinats a garantir l’accés a l’educació de 159 infants i joves en situació vulnerable.

El 23 d’abril la Fundació Comtal posarà a les 9h del matí tres paradetes solidàries amb punts de llibre, roses i moltes coses més; una davant del mercat de Santa Catarina, una altre a l’espai comunitari Benet Corner, ubicat al C/Rec Comtal, 19, i l’última al la plaça del Pou de la Figuera.  

Facebook
Twitter
LinkedIn