Projecte Lliures

Inici » Projectes » Projecte Llilures

L’any 2016, Coop57, Òmnium Cultural i ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social) impulsen el Projecte Lliures, un fons econòmic i social estable amb el qual donar suport econòmic, tècnic i comunitari a mitjà termini a projectes innovadors, emancipadors i transformadors que treballen arreu del territori català per contribuir a revertir les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social.

Lliures recull aportacions econòmiques que es destinen directament a finançar els projectes als quals dona suport i els proveeix d’acompanyament tècnic amb una xarxa de persones i entitats col·laboradores.

El projecte, degut a l’actual pandèmia s’ha reactivat amb el mateix objectiu de treballar per un país lliure de pobresa, exclusió i desigualtats socials des de la xarxa comunitària, la implicació col·lectiva, el compromís quotidià i la transformació social.

La FEDAIA forma part de l’Àgora Lliure, òrgan consultiu i representatiu d’aquest projecte que vetlla pel compliment dels principis i objectius del Lliures i per acostar les opinions i reflexions de la societat al seu òrgan directiu.