Tallers a les entitats per la transformació digital

Notícies

Inici » Tallers a les entitats per la transformació digital

Tallers a les entitats per la seva transformació digital
21/07/2023

21-juliol-2023  Les entitats de FEDAIA que participen en el projecte GEDISI, finançat pels Fons Next Generation, van realitzar el taller d’anàlisi de requeriments per la transformació digital, a la seu de Torre Jussana.

El projecte GEDISI liderat per FEDAIA conjuntament amb TCP Grup es tracta d’un projecte de digitalització de les entitats per a la millora dels serveis de gestió i atenció envers la infància, l’adolescència i les seves famílies.

La sessió es va dividir en dues parts, una primera part plenària en la que es van presentar els equips de FEDAIA i de TCP Grup que lideraran el projecte, i posteriorment es van realitzar tres tallers dividits per mòduls i temàtiques diferents.

La base de GEDISI és una innovadora tecnologia SaaS (Software as a Service) que posa a disposició solucions de programari per mitjà d’internet, com un servei a l’ús. El projecte GEDISI desenvoluparà, per a la FEDAIA i les entitats membre adscrites al projecte, unes solucions de gestió integral dels seus serveis tenint sempre com a eix el desenvolupament tecnològic que potencia el model d’atenció centrada en la persona. Això permetrà assolir un nivell d’excel·lència pel que fa a les polítiques de coneixement i competitivitat sectorial, impulsar la digitalització de les entitats membre i, alhora, digitalitzar i innovar en processos de gestió dels serveis que oferim a les entitats.

Facebook
Twitter
LinkedIn