CFP Maresme- Celebrem els 20 anys del Servei de Rehabilitació Comunitària de Premià de Mar

Notícies

Inici » CFP Maresme- Celebrem els 20 anys del Servei de Rehabilitació Comunitària de Premià de Mar

Celebració del 20è aniversari del Servei de Rehabilitació Comunitària de Premià de Mar
13/06/2022

13 juny 2022- Nota de  premsa de CFP Maresme

Aquest any ha fet dues dècades que el Servei de Rehabilitació de Premià de Mar, l’SRC Burriac, va obrir les seves portes. És un bon moment per fer balanç de la tasca feta. També, de compartir aquesta data tan especial.

Ahir vam celebrar aquest 20è aniversari de treball comunitari. Una festa que va començar amb unes portes obertes al recurs, de la mà dels professionals del SRC. Seguidament va tenir lloc l’acte institucional, amb els parlaments de Jaume Clupés, Director General del CFP, Pilar Guardeño, Regidora de Salut de l’Ajuntament de Premià de Mar, Laura Gómez, Cap del SRC Burriac i diverses persones ateses des del recurs.

La celebració va acabar amb un pica-pica, l’exposició i pintura en directe d’una parella artística d’Alterarte. Tot això, amb l’amenització musical d’Eduardo Muraca, a ritme de jazz i tango.

PRESÈNCIA D’UN CENTENAR DE PERSONES VINCULADES AL SRC BURRIAC
L’acte va tenir una molt bona rebuda i hi van assistir persones que han format part i formen part del CFP i del SRC Burriac d’una manera o altra.

Des de professionals del CFP, passant per representants institucionals com de l’Ajuntament de Premià o de Fòrum Salut Mental, federació de la que formem part i per persones d’altres entitats de la ciutat, com ara Radars, la biblioteca Martí i Rosselló i Residència l’Onada. Fins a professionals d’altres recursos amb els que ens coordinem i compartim la nostra tasca d’atenció a persones, com la Comunitat Terapèutica del Maresme i l’Institut Català de la Salut . També van assistir a la festa un gran nombre de les persones que atenem, moltes d’elles fent de voluntàries a la organització de l’acte, i les seves famílies.

Podeu llegir l’article sencer.

Facebook
Twitter
LinkedIn