CFP Maresme obre un nou servei de Tallers Terapèutics Familiars

Notícies

Inici » CFP Maresme obre un nou servei de Tallers Terapèutics Familiars

CFP Maresme obre un nou servei de Tallers Terapèutics Familiars
20/12/2023

20/12/2023 Notícia de CFP Maresme

A partir de 2024, el Centre de Formació i Prevenció del Maresme (CFP) oferirà el nou servei de Tallers Terapèutics Familiars, dins del projecte del programa CaixaProinfància, de la Fundació La Caixa, del qual forma l’entitat forma parta des de fa 20 anys. 

Es tracta d’un nou servei, destinat a famílies amb infants entre 6 i 9 anys, l’objectiu del qual és afavorir el desenvolupament d’una infància més sana i feliç en igualtat d’oportunitats.

Els tallers terapèutics familiars consisteixen en una atenció dinàmica orientada a millorar l’eficàcia en habilitats relacionals, emocionals o cognitives. Amb aquests tallers es busca promocionar la participació de les famílies en les xarxes socials de suport, focalitzant les famílies de la xarxa com a entorn d’acolliment i inclusió social.

També tenen com a objectiu esdevenir un espai de confiança on les famílies puguin abocar les seves inquietuds i preocupacions relacionades amb la convivència i les funcions parentals respecte dels seus fills. Un espai on poder compartir experiències i sentiments alhora que es reforçaran i es donaran eines per afavorir i millorar les habilitats parentals.

CFP indica que amb aquest nou servei creix el nombre d’infants i famílies en situació de vulnerabilitat que atendran, i consoliden la seva participació en el programa CaixaProinfància. 

Facebook
Twitter
LinkedIn