El Govern explica els pressupostos a FEDAIA i altres entitats socials

Notícies

Inici » El Govern explica els pressupostos a FEDAIA i altres entitats socials

El Govern explica els pressupostos a la FEDAIA i altres entitats socials
10/11/2021
Encapçalament de les diapositives
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Clic aquí

El Govern català ha presentat els seus comptes al Parlament de Catalunya i ha explicat a les entitats socials, entre les quals FEDAIA, els detalls de les partides destinades a polítiques socials

FEDAIA creu que són uns pressupostos oportuns i necessaris, atès que destinen 356 milions a programes per a la infància i l’adolescència

Aquesta setmana passada el Govern català ha presentat els seus comptes al Parlament de Catalunya i ha explicat a les entitats socials, entre les quals FEDAIA, els detalls de les partides destinades a polítiques socials. El conseller d’economia ha agraït l’atenció del sector garantint-li que aquests són els comptes més socials de la història. Tot i així, des de FEDAIA, en un posicionament que s’ha fet públic als mitjans de comunicació, vol esperar a veure com es concreten les partides destinades a la infància i l’adolescència i el compromís de l’administració per solucionar problemes endèmics, com el retard de pagaments i subvencions o la renovació de la cartera de serveis.

La Junta Directiva creu que són uns pressupostos oportuns i necessaris, atès que destinen 356 milions a programes per a la infància i l’adolescència. Amb tot, recorda  que hi ha inversions que fa anys que no s’hi fan i s’ha de veure si estan incloses com per exemple, les partides per a la infància més vulnerable des de l’eix preventiu i en el desplegament del model d’intervenció socioeducativa. FEDAIA també estarà pendent del que es destina finalment a desplegar i millorar el Pla de millora del sistema d’atenció a la Infància i l’adolescència presentat fa uns mesos per la Generalitat. Tampoc es concreta que passarà amb l’actualització i millora de la cartera de Serveis i amb les inversions per millorar les condicions de vida i reorientació laboral dels joves migrants extutelats.

FEDAIA espera aquesta concreció i recorda que només per l’augment de l’activitat de les nostres entitats ja calia un augment pressupostari. 

Facebook
Twitter
LinkedIn