Els guanyadors del premi Montserrat Roig donen l’import total a la Fundació GAVINA

Notícies

Inici » Els guanyadors del premi Montserrat Roig donen l’import total a la Fundació GAVINA

Vicens Tomás i Ignasi Oliveres donen l’import total del premi Montserrat Roig a la Fundació Gavina
02/12/2021 - Notícia de Fundació Gavina

En una senzilla però entranyable trobada, en Vicens Tomás i l’Ignasi Oliveras, creadors i productors del documental Gavina, fent volar els infants del Raval i del món (guanyador del premi de Comunicació Social Montserrat Roig que organitza l’Ajuntament de Barcelona), van donar la totalitat del premi valorat en 6.000€, a la Fundació Joan Salvador Gavina.

El documental produït al 2019 fa un repàs per les quatre dècades d’existència d’aquesta Fundació. I mitjançant testimonis d’antics i actuals usuaris, voluntaris i d’altres persones ret un homenatge a la tasca que la Fundació porta a terme amb els infants, adolescents i joves, i les seves famílies, en situació de vulnerabilitat social i econòmica, al barri del Raval de Barcelona.

El documental va comptar amb el testimoni de persones rellevants com Manel Pousa (en “Pare Manel”, que ens va deixar fa poc més d’un any), la cantant lírica Maria Hinojosa i el grup Musical Txarango.

D’aquesta manera, Tomás i Oliveres se sumen a la tasca de defensa dels drets humans que la Fundació Gavina porta a terme al Raval des de fa 42 anys, just en aquests dies quan la tragèdia ha colpejat la nostra societat amb la mort de quatre membre d’una família que vivien en condicions molt inadequades. A Gavina continuarem sense treva lluitant perquè les famílies tinguin llocs dignes on viure, les seves necessitats bàsiques cobertes i eines per tal de construir un futur millor per als seus fills i filles.

En Vicens Tomàs (dreta) i l’Ignasi Oliveres amb la presidenta i vicepresidenta del Patronat de la Fundació Gavina
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn