Escollida la nova Junta Directiva de la FEDAIA

Notícies

Inici » Escollida la nova Junta Directiva de la FEDAIA

Escollida la nova Junta Directiva de la FEDAIA
31/03/2023

FEDAIA té nova Junta Directiva després de sortir elegida a l’Assemblea Extraordinària d’aquest mes de març celebrada al Convent de Sant Agustí de Barcelona. Ha estat elegida  amb més del 90 per cent dels vots. També més de 9 de cada 10 dels assistents han aprovar l’informe de gestió de l’exercici de 2022 i el Pla d’Acció pel 2023. La nova Junta, que es constituirà el 18 d’abril,  treballarà per donar continuïtat als objectius marcats fins ara intensificant els eixos d’incidència i enfortiment, accentuant la governança democràtica amb més participació de les entitats, cercant noves formes de finançament i adaptant en les seves pràctiques una visió territorialitzada.

La Junta Directiva de FEDAIA continuarà presidida per Elisenda Xifre, SUARA,  i manté a Marta Montoya, Eduvic, Joan Muntané, Drecera, i Pilar Núñez, Intress. S’incorporen M.Dolores Rodriguez, Fundació Idea, Daniel Julià, Reir, Marta García, ISOM, Antoni Martínez, AEMA, Javier Martínez, FASI, Núria Cruz, Associació Prosec, Ricard Rodríguez, Fundació MAIN, Raquel Rubio, Fundació CHM Salut Mental, i M.Carmen Olaya, Associació Saó Prat. Totes elles es comprometen a seguir fent créixer la Federació per convertir-la en un referent en la defensa dels drets de la infància i l’adolescència i en la transformació social necessària per erradicar problemes que tenen a veure en la situació de vulnerabilitat de les famílies. 

Durant l’Assemblea Ordinària en què es va fer balanç de la gestió del 2022 es va aprofitar per fer un recordatori dels últims 4 anys de FEDAIA.  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn