Fedaia aprova el pla d’acció i els pressupostos per 2024

Notícies

Inici » Fedaia aprova el pla d’acció i els pressupostos per 2024

Fedaia aprova el pla d’acció i els pressupostos per 2024
21/03/2024

El passat dimecres 20 vam aprovar el Pla d’Acció i el pressupost per 2024 en l’Assemblea General Ordinària al Centre Cívic Fort PIenc de Barcelona a la qual hi van assistir una quarantena de representants d’entitats de FEDAIA i en que es va fer, també, balanç final i resultats del Pla de Treball de 2023 i dels comptes auditats de l’exercici d’aquest any.

També vam donar la benvinguda a una nova entitat membre, Fundació Privada Nous Cims, que s’incorpora a FEDAIA. Aquesta entitat, com ens va explicar en Pau Gómez, es dedica a fer programes en escoles i entitats socials de benestar emocional amb adolescents. 

L’assemblea va acabar amb la intervenció de la secretària general d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Vall per explicar la situació dels compromisos amb les entitats socials amb la convocatòria d’eleccions i les línies mestres del Pla Estratègic de Lluita contra la Pobresa Infantil. Vall ha assegurat que seguiran treballant fins a últim moment, que la intenció és tirar endavant l’actualització de tarifes i que deixaran fet un decàleg de mesures contra la pobresa pel pròxim govern.

Facebook
Twitter
LinkedIn