FEDAIA presenta l’eina IAQI per als serveis SIS-Famílies

Notícies

Inici » FEDAIA presenta l’eina IAQI per als serveis SIS-Famílies

FEDAIA presenta l'eina IAQI per als serveis SIS-Famílies
12/03/2024

Ahir, dilluns 11, vam presentar IAQI, l’eina d’indicadors d’avaluació dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa amb famílies en situació de risc, al Campus Mundet de Barcelona, amb l’assistència de més de 60 professionals d’aquests serveis.

Aquesta eina és el resultat de la recerca que desenvolupem en col·laboració la FEDAIA i la Diputació de Barcelona amb el grup GRISIJ de la Universitat de Barcelona, i que ja va publicar una primera part amb la  Guia d’estàndards del Servei d’Intervenció amb Famílies amb infància i adolescència en situació de risc,  l’any 2023. Pel 2024 planifiquem el seu pilotatge per convertir-la en una eina útil per a totes les persones que treballem amb els serveis SIS-Famílies. 

L’obertura de l’acte va ser a càrrec de la degana de la Facultat d’Educació, Sílvia Burset, juntament amb Iolanda Moragues, de la Diputació de Barcelona i Pilar Núñez, vicepresidenta de FEDAIA. Seguidament,  van presentar  i exposar el  funcionament  de l’eina Núria Fuentes i Gemma Crous, del Grup GRISIJ de la UB,  juntament amb la directora de FEDAIA, Sònia Martínez. Va cloure la jornada Loli Rodríguez, vicepresidenta de FEDAIA, remarcant  l’objectiu “que aquesta iniciativa serveixi per millorar els processos d’avaluació d’aquests serveis.”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn