FEDAIA i el tercer sector català es reuneixen amb les institucions europees a Brussel·les

Notícies

Inici » FEDAIA i el tercer sector català es reuneixen amb les institucions europees a Brussel·les

FEDAIA i el tercer sector català es reuneixen amb les institucions europees a Brussel·les
29/09/2022

Durant dos dies, Elisenda Xifre, presidenta de FEDAIA,  junt amb altres entitats del tercer sector social,  han viatjat a Brussel·les com a membres de la delegació organitzada per la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, per mantenir diverses trobades amb representants de les principals institucions europees.

FEDAIA ha participat a les reunions amb eurodiputats i eurodiputades catalans com Ernest Urtasun, Diana Riba i Toni Comín on, entre d’altres qüestions, ha traslladat la nostra preocupació pel creixent índex de pobresa infantil a Catalunya, així com la realitat i efectivitat dels Serveis Socioeducatius per ajustar-nos a les recomanacions europees en matèria de desinstitucionalització i treball preventiu.   

Una altra de les trobades mantingudes ha estat amb una representació d’Eurochild amb qui han compartit reflexions i estratègies comunes referents a la Garantia Infantil.

Altres reunions celebrades han estat amb la Direcció General de Treball i Assumptes Socials de la CE i xarxes europees del tercer sector.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn