FEDAIA, Premi Agenda 2030 de Barcelona

Notícies

Inici » FEDAIA, Premi Agenda 2030 de Barcelona

FEDAIA, Premi Agenda 2030 de Barcelona
15/12/2023

15 desembre 2023 FEDAIA ha estat guardonada amb un dels Premis Agenda 2030 de Barcelona, concretament en la categoria Implicació, com a Millor iniciativa pel foment a la participació al voltant dels ODS. Els premis són un reconeixement a iniciatives empresarials, associatives, administratives i educatives relatives als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El guardó premia la candidatura “Joves per la Igualtat: Una proposta participativa” amb el projecte “Una nova mirada a la Perspectiva de Gènere”, que FEDAIA ha desenvolupat en col·laboració amb la Fundació Creativació, i que promou tallers participatius destinats a joves en risc d’exclusió social de diferents serveis socioeducatius o d’acolliment residencial. La finalitat d’aquests tallers és fomentar un procés participatiu que acompanyi els i les joves a reflexionar i ampliar la seva visió sobre la perspectiva de gènere.

Durant els mesos de gener a l’abril d’enguany els i les participants d’aquests tallers van compartir opinions i intercanviar idees amb l’objectiu de prendre consciència de la problemàtica de les desigualtats i la violència masclista, aprendre a reconèixer situacions del seu entorn proper en què es produeixen, identificar-ne les causes i elaborar les seves propostes per evitar-les.

L’acte de lliurament de Premis Agenda 2030 va tenir lloc a Ca l’Alier, en el marc de les III Jornades de l’Agenda 2030 que s’han celebrat aquesta setmana a Barcelona.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn