Primera Jornada Comissió d’Innovació

Notícies

Inici » Primera Jornada Comissió d’Innovació

Primera Jornada de la Comissió d'Innovació
11/10/2022

Sota el títol “Compartim bones pràctiques en innovació” es va fer aquesta trobada, a l’Espai Línia. La casa dels barris, amb l’objectiu d’acompanyar les entitats en el seu camí per implementar la innovació social en tots els àmbits.

En una primera part, vàrem poder escoltar la xerrada inspiradora “Innovar o com el futur es cola a les agendes” a càrrec de Carme Castrejón, directora d’Innovació, coneixement i Impacte social del Grup Plataforma Educativa. Seguidament, es va fer dinàmica  Dragon Dreaming,  una metodologia pensada per el desenvolupament de una cultura més sostenible i humana que facilita eines a les persones i comunitats,  amb les quals poder desenvolupar projectes integrals amb la màxima creativitat.

Una segona part va estar dedicada a les exposicions de Bones Pràctiques d’innovació per part dels responsables de 4 entitats: Meritxell Campmajó, d’Intress, Mònica Gibanel, del Casal dels Infants, Elena Polanco, de Suara, i Albert Trepat, de Salesians Sant Jordi.

La jornada va permetre conèixer les idees i innovacions de les entitats per tal d’ampliar entre totes els coneixements i enriquir-nos en la nostra pràctica.

Facebook
Twitter
LinkedIn