La Fundació IDEA celebra els seus 20 anys

Notícies

Inici » La Fundació IDEA celebra els seus 20 anys

20 anys de la Fundació IDEA
20/12/2021

20 desembre 2021 La Fundació Idea va celebrar, dimarts passat, en un acte a Sabadell, el seu 20è aniversari. Un centenar de persones van poder resseguir els vint anys d’història de la Fundació en un acte institucional on la “participació, la vulnerabilitat, ser éssers humans resilients, l’amor cap als infants i adolescents i la seva integració social” van ser els temes centrals de les diverses intervencions que van tenir lloc.

A l’esdeveniment hi van participar representants institucionals com el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat, Alexis Serra, o la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell, Eva Abellan, així com també representants d’entitats socials com el director de Save the Children Catalunya, Antoni Pérez, o la presidenta de FEDAIA, Elisenda Xifre.  No van faltar tampoc les felicitacions, com la que va enviar l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. L’acte va finalitzar  amb un  espectacle del  Clown Tortell Poltrona.

La Fundació Idea va néixer l’any 2001 amb l’objectiu de promocionar la integració social com a ciutadans de ple dret del col·lectiu d’infants i joves (i de les seves famílies) en situació d’exclusió social o amb risc de patir-ne. Des de l’any 2009 és entitat sòcia de FEDAIA.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn