Presentem el Compromís per la Infància a la Conselleria de Drets Socials

Notícies

Inici » Presentem el Compromís per la Infància a la Conselleria de Drets Socials

Presentem el Compromís per la Infància a la Conselleria de Drets Socials
13/01/2022
Encapçalament de les diapositives
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Clic aquí

La setmana passada l’Aliança va presentar el Compromís per la Infància, la Joventut i les seves Famílies a la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra. Representants de FEDAIA, ECAS i FEPA van traslladar-los la necessitat que s’apliquin polítiques públiques que segueixin els principals punts del document en defensa de la igualtat d’oportunitats per a les persones en situació de vulnerabilitat i que, arran de la pandèmia, han augmentat de forma notable. També es van tractar temes com el desplegament del Model SIS i el trànsit dels joves en situació de vulnerabilitat cap a la vida adulta.

La consellera i el secretari d’infància van mostrar el seu acord amb les prioritats assenyalades i, properament, es concretaran reunions amb diversos departaments per presentar-los les nostres prioritats incloses en el Compromís, segons l’àmbit corresponent.

Facebook
Twitter
LinkedIn