Trobada de professionals de Centres Oberts de Catalunya

Notícies

Inici » Trobada de professionals de Centres Oberts de Catalunya

Trobada d'educadors i educadores socials de Centres Oberts de Catalunya
27/05/2022

Més de  100 professionals de Centres Oberts de Catalunya es troben a Terrassa per compartir experiències

27-maig-2022 El centre Cívic President Macià de Terrassa ha acollit la primera trobada presencial, desprès de la pandèmia, d’educadors i educadores de Serveis d’Intervenció Socioeducativa de la FEDAIA.  Durant més de cinc hores les professionals que treballen amb infants i adolescents en els centres oberts de tot el país han compartit experiències i coneixement en diferents aspectes de la seva feina.

            L’educació emocional, la salut mental i el treball amb les famílies han estat eixos transversals en els diversos grups de treball que s’han creat en aquesta jornada. Els assistents han creat diverses àrees de debat en què han pogut participar lliurament i han canviat impressions.

De fet aquesta jornada, que s’anomena EDCAMP i organitzada per la comissió de Centres Oberts de FEDAIA, és un punt de trobada de la comunitat socioeducativa amb ganes d’aprendre, compartir entre iguals i fer xarxa.

            Els assistents s’enduran a les entitats en les quals treballen una motxilla d’experiències i aprenentatges que podran aplicar en el seu dia a dia. Potser per això quan han compartit el núvol de paraules que defineixen l’EDCAMP, el mot que ha destacat ha estat compartir.

Facebook
Twitter
LinkedIn