Fundació COMTAL-Busquem persones que vulguin ser mentores!

Notícies

Inici » Fundació COMTAL-Busquem persones que vulguin ser mentores!

Busquem persones que vulguin ser mentores!
15/09/2021 - Comunicació de Fundació Comtal
Fundació Comtal
A la Fundació Comtal estem buscant persones que vulguin formar part del programa de mentoria Didàskalos per acompanyar a joves en situació vulnerable.

La gent jove que participa en el projecte de mentoria, es troba en situació de vulnerabilitat, per circumstàncies diverses, com no disposar d’un entorn familiar on recolzar-se, tenir pocs recursos i moltes altres raons.

A través de la mentoria, s’equilibra les carències que tenen mitjançant referents adults, i se’ls ofereix el suport que necessiten perquè puguin anar assolint els seus reptes de futur amb garanties d’èxit

El paper de la persona mentora

La persona mentora, tracta d’acompanyar a través de la seva experiència, rodatge de vida i coneixements a un/a jove en el seu procés cap a la superació d’obstacles personals, acadèmics i/ o laborals. I s’encarrega d’acompanyar, oferir suport i orientació en la presa de decisions de la jove, així com escoltar els seus dubtes, neguits, il·lusions i somnis.

Aprenentatge mutu

Gràcies a compartir moments enriquidors durant les trobades entre la persona mentora i la jove, es coneixen fins a arribar a crear un vincle que les possibilita un procés d’aprenentatge mutu. Aquesta relació de confiança permet reforçar i apoderar el/la jove i treballar les seves preocupacions fins a aconseguir que tingui clar quin son els seus objectius i quin camí li convé agafar per aconseguir-los.

Requisits per ser mentor/a

Ser major de trenta-cinc anys.

Disposar de temps per trobar-se periòdicament amb el o la jove.

Comprometre’s a participar en el programa de forma voluntària entre 1 i 3 anys.

Ser una persona empàtica, comunicativa, pacient i respectuosa.

 

Apunta’t. Rebràs molt més del que dones!

Si t’interessa rebre més informació o formar part del projecte de mentoria de la Fundació Comtal, envia un mail a mentoria@comtal.org i ens posarem en contacte el més aviat possible!

Facebook
Twitter
LinkedIn